Walne zebranie członków Luty 2022 - wybory

Dodano: 2 miesiące temu

Obwieszczenie dotyczące Zwołania Walnego Zebrania Członków

Na podstawie uchwały nr WZ-ZZMMW-1/02/2022 oraz §17 pkt 2 Statutu Związku Zawodowego Maszynistów Metra Warszawskiego, w sprawie Przeprowadzenia wyborów na przewodniczącego Związku i czterech członków Prezydium Zarządu Związku oraz trzech członków komisji rewizyjnej.

W dniach od 10-02-2022 do godz 23:59 dnia 15-02-2022 roku Zarząd ZZMMW zbierał zgłoszenia osób chętnych do kandydowania na w/w funkcję ZZMMW

Na funkcję Przewodniczącego ZZMMW (jedno miejsce) zgłosiło się:

- Sebastian Krasa.

Na funkcję członka Zarządu ZZMMW (cztery miejsca) zgłosiło się:

-Krzysztof Bugalski

-Krzysztof Kamiński

-Tomasz Wiszniewski

-Eryk Wrzosek

Na funkcję członka Komisji Rewizyjnej ZZMMW (trzy miejsca) zgłosiło się:

- Kamil Muracki

-Krystian Knieja

-Sebastian Szabelski

Zgodnie z Uchwałą WZ-ZZMMW-1/02/2022 Zarząd Związku podjął decyzję o przeprowadzeniu wyborów w dniach 24,25,26 Luty 2020 roku w w dwóch trybach:

Stacjonarne zebranie związku w celu przeprowadzenia walnego odbędzie się w PUB „ Zielona Gęś: Warszawa Al. Niepodległości 177 przy stacji Metra „Pole Mokotowskie”

W formie elektronicznej przy wykorzystaniu systemu do głosowania na stronie związku zawodowego pod adresem www.zzmmw.org w zakładce „Wybory” po wcześniejszym zalogowaniu się swoim indywidualnym loginem i hasłem oraz potwierdzeniu wygenerowanym kodem autoryzacyjnym w dniach 24 Luty od godziny 12:00 do 26 luty do godz 16:00.

Tradycyjne Wybory do Zarządu Związku przy wykorzystaniu urny odbędą się w dniu 24, 25, Luty w godzinach 13:00-16:00 na stacji Politechnika w pomieszczeniu 550, oraz w dniu 26 luty w Pub Zielona Gęś w godz 14:00-16:00.